Strumpor

Julklappstips för jägare

Bra jaktstrumpor

Bra jaktstrumpor är alltid en bra julkapp, och uppskattas av jägare. Bambu och ull är bra matreial i strumpor för en aktiv fritid där du både svettas och efter det kanske sitter stilla i bitande vinterkylakan. En par jaktstrumpor passar också bra att ge bort som ett komplement till en annan julkapp som t.ex en jaktresa som vi också tipsar om här nedan.

Jaktstrumpor

Ett par bra och sköna jaktstrumpor som både isolerar och är fukttransporterande är alltid en uppskattad julklapp för jägare. Många jägare slarvar eller vet inte bättre än att ha ett par vanliga strumpor i bomull när de jagar. Bomull är bland det sämsta du kan ha när du jagar aktivt och eller om du fryser om fötterna. En par bra jaktstrumpor mör vara i i ull. Ull är det enda material som värmer trots att det blir blött, dessutom har ull en bra fuktabsorberande förmåga. Man kan med fördel om man svettas mycket ha ett par jaktstrumpor i bambu närmast huden och en strumpa i merinoull utanpå. Med denna kombinationen får du jaktstrumpor som transportera bort fukten närmas foten (Bambu) och samtidigt en värmande funktion (Ull). Passa på och ge din vän ett par riktigt bra jaktstrumpor i dessa funktionsmaterial så har du en perfekt julklapp till en jägare.

Jaktresa

Vet du med dig exakt vad din jägare vill och du har möjlighet är det en uppskattad julklapp att få en jaktresa. När det gäller jaktresor så finns det en rad olika typer av resor man kan ge bort i julklapp. Allt från en dyr och lyxig res till afrika till en vakkväll på vildsvin här i sverige. Är dn vän en inbiten jägare är alla typer av nya jaktupplevelser alltid välkommet. Många gånger vill jägare prova på nya jakttyper och utvidga sin erfarenhet. Försök därför att ta reda på vad personen i fråga jagar nu och vad han/hon skulle vilja jaga. En jaktresa behöver inte kosta skjortan utan det finns billiga och bra jaktupplevelser i sverige om man vill. Ett bra tips för att upplevelsen ska bli riktigt bra är att man försöker samordna det så att även en god vän eller jaktkamrat också får samma jaktresa så att de har någon att åka med och tillsammans får en ny jaktupplevelse